Uganda - Robusta scr. 18

Stupeň pražení:    dark_beandark_beandark_beandark_beanlight_bean

Acidita:                   light_beanlight_beanlight_beanlight_beanlight_bean

Tělo:                        dark_beandark_beandark_beandark_beanlight_bean

Intenzita:                dark_beandark_beandark_beandark_beanlight_bean

 

V chuti/vůni:  kouřová, plná, čokoládová


NATURAL - nepromytá

Varianta
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 95/250 95/500 95/100 95/501 95/502 95/503 Zvolte variantu
199 Kč 359 Kč 599 Kč 199 Kč 359 Kč 599 Kč od 199 Kč 177,68 Kč bez DPH 320,54 Kč bez DPH 534,82 Kč bez DPH 177,68 Kč bez DPH 320,54 Kč bez DPH 534,82 Kč bez DPH od 177,68 Kč bez DPH
Kategorie: 100% Robusta
uganda
Novinka
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1000Kč
dodavatelé
Káva i kávovary
od ověřených dodavatelů
výdejní místa
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Uganda, domov robustní kávy, vyniká silným charakterem a odolností.

Boby Robusty jsou často zpracovávány metodou suchého zpracování, kdy se plody sklízejí a nechávají uschnout na slunci. Tato metoda zdůrazňuje intenzivní chuť a plné tělo, které jsou charakteristické pro ugandskou robustu. Po sušení jsou bobové pečlivě omyty a tříděny.

V šálku se projevuje takřka nulová kyselost, silná chuť, a kouřové aroma s dochutí dřeva. Robusta má vyšší obsah kofeinu a její profil je vhodný zejména pro konzervativní kávomilce, kteří vyhledávají tmavěji praženou kávu.

Káva Robusta z Ugandy nabízí robustní a energický šálek, který osloví ty, kdo preferují silnější a výraznější kávu.

 

Výsledná chuť kávy vždy závisí na metodě přípravy, extrakci, nastavení kávovaru, či hrubosti mletí. Pokud je Vaše káva:
Příliš hořká/extrahuje se pomalu ➞ melte hruběji.
Příliš kyselá/extrahuje se rychle ➞ melte jemněji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola